logo

str. Frunze4

s. Stauceni, mun. Chisinau

Lu. - Vi. 8.00 - 18.00

Pari metalici

images

Pari metalici

PARI METALICI-sunt noul punct de referință pe piață. PRACTIC, ECONOM, EFECTIV

Obtinut cu otel de prima alegere printr-un proces de productie de inalta tehnologie si caracterizat de profilul inovator cu mai multe nervuri, care sporeste rezistenta la indoire si torsiune, stalpii metalici  se remarca ca nou punct de referinta pe piata. Structura lor deschisă asigură o bună ventilație, împiedicând condensarea în partea care intră în contact cu solul, în timp ce grosimea mare a plăcii și galvanizarea la cald după prelucrare reprezintă măsuri tehnice suplimentare care îi conferă o rezistență și o rezistență excepționale în timp.

Concepute ținând cont de cele mai moderne cerințe de mecanizare, ele pot fi configurate cu sloturi "N", excelente pentru a preveni scurgerea accidentală a firelor "H", pentru a facilita poziționarea firelor laterale și "U" pentru eliberarea automată a firelor. O altă caracteristică a butonierelor este că acestea sunt în linie cu profilul polului, deoarece acestea nu sunt deteriorate de batere de recoltatoare de struguri sau alte mașini frecvent utilizate în mediul rural.

Datorită profilului particular care permite o sarcină laterală mai mare comparativ cu profilele tradiționale din oțel, stalpii  pot fi poziționați la o distanță mai mare, limitând astfel costurile de instalare. Disponibile în oțelul tradițional (galvanizat după prelucrare), din oțel prezincat sau Cor-ten, stalpii  nu sunt doar suportul ideal pentru șuruburi din punct de vedere tehnic, ci sunt, de asemenea, propuși ca fiind cei mai buni investiții pentru cei care caută un produs de calitate. 

images
ZEUS

DISPONIBILE ÎN 3 MATERIALE DIFERITE Parul ZEUS este rezultatul experienței de-a lungul anilo...

images
BACCUS

Parul BACCUS este noul par care completează gama de pari intermediari, inclusiv Ares și Zeus. Prof...

images
ARES

DISPONIBILE ÎN 3 MATERIALE DIFERITE PARUL ARES este cel mai utilizat par in sistemele traditional...

images
KRATOS

Parul KRATOS, care este unul dintre cei mai populari pari frontali de câțiva ani. Este un substit...

images
CRONOS

PARUL CRONOS, ultima NOUTATE în familia parilor, este produsul inovativ care poate fi folosit ca ...