logo

mun. Chișinău

str. Chișinăului 1, Goian 2089

Lu. - Vi. 8.00 - 18.00

Accesorii anti-ploaie

images

Accesorii anti-ploaie

RETILPLAST SRL este o companie fondată în 1975 care produce pelicule inovatoare și foi de polietilenă armată, concepute pentru acoperiri de protecție în pomicultura (struguri, cireșe, fructe mici, kiwi roșii, galbene...), speciale pentru instalații construite pe structuri de întindere, concepute nu numai pentru a proteja fructele de capriciile vremii, dar și să manipuleze tipul de lumină care intră pentru a le optimiza pe ambele calitatea și cantitatea recoltei, atât perioada de coacere cât și valoarea nutritivă.

Experimentarea și dezvoltarea de noi produse și metodologii sunt elemente esențiale pe care le puteți întâlni și adesea anticipează nevoile pieței. Retilplast stă ca o punte între nevoile pieţei şi ale lumii materiilor prime şi utilajelor. Cercetarea aplicată necesită dedicație, versatilitate și configurație ușoară.

Retilplast cu personalul companiei sale contribuie la cercetarea continuă, dezvoltare, creare și marketing de produse care se remarcă prin calitatea lor extrem de ridicată, atât a nivelului mecanic, cât și pentru longevitate.

images
Peliculă PolyUva PE-LD

Polyuva-150 este o peliculă caracterizată prin: aditivi (UV-Absorber) care blochează trecerea radiațiilor...

images
Peliculă PolyTex-150

Noul Polytex-150 este o peliculă întărită caracterizată prin: lumină difuză zimțată, putere răcorit...

images
Peliculă PolyFilm Ultra-PL

Polyfilm Plus este o peliculă întărită caracterizată prin difuzivitate ridicată fără a reduce trans...

images
Plasă antiploaie ScudoNet