logo

mun. Chișinău

str. Chișinăului 1, Goian 2089

Lu. - Vi. 8.00 - 18.00

Compania

images

Compania

Fondată în 2016, compania Dilexis, un nou jucător pe piață, propune sisteme de suport și protecție livezilor super-intensive, modernizând pas cu pas agricultura Moldovei. Din 2018, anticipând dezvoltarea domeniului viticulturii, în portofoliu se adaugă sistemele tradiționale intensive pentru plantațiile viticole cum ar fi Pergola, Tendone, Gable, ele fiind foarte eficiente. Un an mai târziu este înființată prima plantație viticolă în r-nul Ialoveni, sat. Costești, acoperită cu peliculă anti-ploaie PolyFilm Ultra, de origine italiană, produsă de partenerul nostru Retilplast - un pas important în îmbunătățirea calității și protecției roadei în agricultura Basarabiei. Astfel, pe lângă sistemele de antigrindină, Dilexis propune și sisteme anti-ploaie moderne și calitative.

 

Din 2020, în catalogul companiei apar utilaje agricole pentru întreținerea plantațiilor viti-pomicole, automatizate și moderne.

 

În anul 2022, ținând pasul cu jucătorii mari din lume, Dilexis devine prima companie pe teritoriul Moldovei care plantează mecanizat atât viță de vie cât și pomi fructiferi, prima companie care comercializează și instalează noua “plasă anti-ploaie”. Pe lângă acestea, un nou departament, cel al echipamentelor de recoltare își face apariția cu o gamă largă , începând cu saci, găleți, containere, până la cărucioare porta bins automate și platforme de transport a containerelor.

 

Astăzi, compania dispune de 2 excavatoare, 1 mașină de plantat mecanizat, 1 tractor New Holland, 2 platforme agricole și 2 deroulatoare de sârmă, tehnică cu ajutorul căreia prestează servicii de înaltă calitate.