Innovative Solutions for Modern Agriculture
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contact Us!
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacts
Any questions?
Contact Us!

Red Delicious

Merele Red Delicious sunt una dintre cele mai populare soiuri de mere din lume și se caracterizează prin aspectul lor atractiv de culoare roșie intensă și gustul dulce, suculent, intens și crocant. Dacă îți dorești să cultivi mere Red Delicious în grădina ta proprie, iată câteva sfaturi utile care te vor ajuta să obții o recoltă bogată și de calitate superioară.

Selectarea sămânțelor: Merele Red Delicious sunt o varietate veche de măr și semințele sunt disponibile în multe locuri. Este recomandat să optezi pentru semințe de calitate superioară, provenind de la un furnizor de încredere, pentru a obține o recoltă de o calitate superioară.

Zonă și condiții de plantare: Merele Red Delicious preferă un climat moderat și se adaptează bine la solul uscat. Este recomandat să plantezi semințele în zonele cu climat temperat, iar solul trebuie să fie bine drenat și bogat în nutrienți.

Plantarea: Poți să plantezi semințele în primăvară sau în toamnă, dar este mai bine să le plantezi în primăvară pentru o creștere mai rapidă și mai consistentă. Asigură-te că asezi semințele la o distanță corespunzătoare între ele pentru a avea suficient spațiu între fiecare pom.

Îngrijirea: Pentru a obține cele mai bune recolte de mere Red Delicious, este important să le asiguri îngrijirea potrivită. Asigură-te că udă pământul în jurul pomului regulat, dar nu excesiv și efectuează fertilizare periodică pentru a obține recolte bogate și de calitate superioară.

Recoltarea: Merele Red Delicious sunt mai bune dacă sunt lăsate să se coacă pe pom, iar momentul ideal pentru recoltare este atunci când ajung la o culoare roșie intensă și sunt ușor de smuls de pe ramuri. Asigură-te că le depozitezi într-un loc răcoros și uscat pentru a le menține prospețimea.

În concluzie, cultivarea merelor Red Delicious poate fi o experiență minunată și recompensatoare dacă ești dispus să acorzi puțină atenție îngrijirii lor. Urmează sfaturile de mai sus și obține cele mai bune recolte de mere Red Delicious în grădina ta.

Do you want a professional technical consultation?

Plantation design - Deforestation - Soil preparation - Macanized planting - Supply of accessories - Installation of support systems - Installation of protection systems 
Get feedback
Choose language
en_GBEnglish
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram