logo

mun. Chișinău

str. Chișinăului 1, Goian 2089

Lu. - Vi. 8.00 - 18.00

Sistema V5

images

Sistema V5

Planta anti-grindină V5 a fost recent testată pentru a rezolva o problemă privind descărcarea grindinilor. Este un fel de evoluție a sistemului "rete piana", dispunerea parilor, ancorajele, cablurile și sirmele rămân aceleași.

 

În această structură plasa este menținută strânsă de benzile de cauciuc care conectează o plasă cu cealaltă pentru a forma o formă V în mijlocul interfeței. În acest fel, toate grindinele sunt transmise în mijlocul rândului, unde un fel de pâlnie ajută la descărcarea pe sol a grindinei. Această sistema poate fi aplicată în orice tip de cultură, distanța dintre rânduri trebuie să fie mai mare de 3,5 mt, iar înălțimea trebuie să fie de până la 5 mt.

 

Instalarea sa este puțin mai dificilă în comparație cu instalația "a rete piana" datorită benzilor de cauciuc, dar în același timp este mai puțin complicată decât sistemul "capannina". În ceea ce privește gestionarea anuală a deschiderii și a procesul de închidere a plasei pe care trebuie să-l petreceți mai mult timp în comparație cu sistemul "rete piana".