logo

str. Frunze4

s. Stauceni, mun. Chisinau

Lu. - Vi. 8.00 - 18.00

Utilaje agricole

images

Utilaje agricole

În colaborare cu compania ILMER, echipa noastră oferă o nouă gamă de utilaje agricole, tehnologii modernizate și dotate cu cele mai noi funcții.

Comercializarea acestor produse are loc în 40 de țări ale lumii. Totalitatea utilajelor sunt produse în Ciardes, nordul Italiei.

Construcția inovatoare a produselor și utilizarea exclusivă a componentelor de înaltă calitate garantează o calitate remarcabilă, ușurință în manipulare, întreținere și fiabilitate pe parcursul multor ani de serviciu. Anexele agricole sunt dezvoltate și îmbunătățite continuu. Un punct forte constă nu doar în optimizarea echipamentelor, ci și adaptarea lor specială la diferite tractoare, transportoare și tractoare cu șenile. Sfaturile noastre personale și expertiza tehnică a echipei ILMER garantează o prelucrare sigură și rapidă în unitatea dumneavoastră. Produsele date sunt la vârf de tehnologie datorită celui mai recent software de planificare și dezvoltare și mașini CNC moderne.

Punem mare preț pe faptul că suntem mereu gata să ne ascultăm clienții. Acest lucru ne permite să răspundem nevoilor individuale și cerințelor specifice ale clienților noștri. Feedback-ul dumneavoastră este de neprețuit pentru noi. Este modelul prin care ne facem datoria, datoria de a satisface agricoltorii prin liniștea de a ști că plantele sunt protejate.

 

images
Mașină de cosit

images
Stivuitoare

images
Încărcător

Tipul HS-100 HS-125 HS-150 HS-17...

images
Extractor de copaci/stâlpi

Extractor de stâlpi/copaci Dimensiuni exterioare ...

images
Tăietor de rădăcini

Tipul Tăietor de rădăcini Dimensiuni exterioare ...

images
Prinzătorul de viță de vie

images
Platforme FESTI

images
Rolă compactoare

images
Șasiu pentru utilaje