logo

mun. Chișinău

str. Chișinăului 1, Goian 2089

Lu. - Vi. 8.00 - 18.00

Sisteme antiploaie

images

Sisteme antiploaie

Din 2018, compania Dilexis adaugă în portfoliul serviciilor sale, comercializarea produselor de antiploaie și accesoriilor pentru susținerea acestora pentru plantațiile viti-pomicole. Suntem prima și unica compania din Moldova care instalează sistemele antiploaie după modele Italiene pentru culturi precum viță de vie, cireșe, zmeură ș.a.m.d.

 

În afară de antigrindină, încă o metodă mai eficientă de protejarea a culturii dvs. , care asigură atât calitate, cât și frumusețe fructelor, este pelicula anti-ploaie și recent dezvoltata plasă anti-ploaie. Acest tip de sistem este utilizat pentru protejarea fructelor moi și sensibile la loviturile picăturilor de apă, vânturi, lumiină puternică sau sensibile la schimbările de temperatură. 

 

Retilplast, partenerul nostru din Italia și liderul în producerea peliculelor anti-ploaie, a brevetat o tehnologie care întărește foliile de plastic și prelatele țesute utilizate pe structurile corturilor ca acoperire de protecție pentru strugurii de masă, cireșe, zmeură și fructele moi. Este o peliculă termoplastică de ultimă generație, care, pe lângă protecția producțiilor de evenimentele climatice și schimbările de temperatură, favorizează trecerea razelor UV și permite un avans al coacerii, o umflare, culoare și nivel optim de zahăr al boabelor. Un capac transparent capabil să genereze lumină difuză, evitând arderea frunzelor astfel încât să îmbunătățească calitatea producțiilor.

 

Este pelicula inovatoare brevetată pentru a apăra culturile împotriva evenimentelor meteorologice intense din ce în ce mai frecvente - ploaie, vânt, grindină, schimbări bruște de temperatură. Este unica peliculă termoplastică din lume care poate avea o lumină difuză de 74% și o transmisie totală de 87,4%. Praful transportat de vânt nu rămâne blocat și este spălat de ploaie. Cele două margini sunt realizate din polietilenă de înaltă densitate, adică același material pentru plasele antigrindină. 

Mai jos puteți găsi tipurile de sisteme prin care vă puteți proteja plantațiile de efectele climaterice nefavorabile.

© Copyright Dilexis

images
Sistemul Piramide

images
Spider

Sistemul antiploaie "Spider" sau mai cunoscut ca "sistemul cu elastice" (cu o pantă m...

images
Sistemul clasic