logo

mun. Chișinău

str. Chișinăului 1, Goian 2089

Lu. - Vi. 8.00 - 18.00

Pari metalici

images

Pari metalici

Obținuți din oțel de calitate superioară printr-un proces de producție de înaltă tehnologie și caracterizați prin profilul inovator care îi crește rezistența la încovoiere și torsiune, stâlpii metalici sunt noul reper pe piață. Structura lor deschisă garantează o buăa ventilație, evitând fenomenele de condensare în piesa la contact cu solul, în timp ce grosimea mare a tablei și galvanizarea la cald efectuată după prelucrare sunt alte caracteristici tehnice care le conferă rezistență si durabilitate excepțională în timp.

 

Proiectate ținând cont de cele mai moderne necesități de mecanizare, pot fi configurate cu fante „N”, excelente pentru evitarea scurgerilor accidentale ale firelor, „H”, pentru a facilita instalarea firelor laterale și „U” pentru firul automat de eliberare. O altă particularitate a fantelor este că sunt în concordanță cu profilul stâlpului, nefiind astfel deteriorate de bătăile culegătorilor de struguri sau de alte utilaje utilizate în mod obișnuit în mediul rural.

 

Datorită profilului special care le permite să reziste la o sarcină laterală crescută în comparație cu țărușii tradiționali din oțel, stâlpii metalici pot fi poziționați la o distanță mai mare, reducând astfel costurile de instalare. Disponibili în oțel tradițional (zincat după prelucrare), în oțel pregalvanizat sau tip Cor-ten, aceștia nu sunt deci doar suportul ideal pentru șuruburi din punct de vedere tehnic, ci sunt propuși și ca cea mai bună investiție pentru cei caut un produs de calitate.

images
ZEUS

DISPONIBILE ÎN 3 MATERIALE DIFERITE Parul ZEUS este rezultatul experienței de-a lungul anilo...

images
BACCUS

Parul BACCUS este noul par care completează gama de pari intermediari, inclusiv Ares și Zeus. Prof...

images
ARES

DISPONIBILE ÎN 3 MATERIALE DIFERITE PARUL ARES este cel mai utilizat par in sistemele tradition...

images
KRATOS

Parul KRATOS, care este unul dintre cei mai populari pari frontali de câțiva ani. Este un subst...

images
CRONOS

Parul CRONOS, ultima NOUTATE în familia parilor, este produsul inovativ care poate fi folosit ca ...