Soluții inovative pentru agricultura modernă
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contactează-ne
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacte
Ai o întrebare ?
Contactează-ne

Înființăm plantații moderne de vii și livezi

Totul pentru vii și livezi moderne: Servicii de înființare a plantațiilor la cheie, sisteme de protecție, accesorii și utilaje agricole
Costuri scăzute
Furnizarea echipei profesionale pentru realizarea lucrărilor
Timp de lucru redus

Servicii profesionale pentru inființarea plantațiilor de vii și livezi

Cu pasiunea noastră pentru inovație și atenția la detalii, suntem gata să vă ajutăm să transformați terenurile dvs. în plantații roditoare și eficiente. Echipa noastră de specialiști va proiecta și înființa plantația pomi sau vie la cele mai înalte standarde de calitate.

Fii gata să descoperi adevărata putere a agriculturii moderne cu Dilexis

Dacă ești în căutarea unei soluții complete pentru a pregăti terenul pentru plantație, înființarea plantațiilor de vii și livezi sau îngrijirea culturilor existente, suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune servicii de specialitate.
De ce să alegeți Dilexis ?
Cu Dilexis, alegeți încredere, professională și experiență. Vă asigurăm că plantațiile vor avea un start sănătos, iar randamentul dvs. va fi maximizat.

Suntem dedicați în asigurarea satisfacției clienților noștri printr-un serviciu impecabil și soluții personalizate.

Cu experiența noastră vastă, echipamentul avansat și personalul profesionist, suntem aici pentru a vă transforma terenurile agricole în plantații sănătoase și productive.
Transformăm viziunea agricultorilor în plantații moderne de vii și pomi fructiferi.

Alege soluția completă pentru agricultura modernă

Discută cu un consultant tehnic profesional Dilexis
Obține o consultație profesională

Top 6 motive de ce să alegi Dilexis

Expertiză și cunoștințe specializate
Beneficiezi de expertiza unei echipe de profesioniști cu experiență vastă în domeniul agriculturii moderne, care înțeleg cele mai eficiente tehnologii, sporind astfel succesul și productivitatea culturilor tale.
Proces tehnologic modern
Utilizăm echipamente și utilaje agricole de ultimă generație, oferind astfel un proces tehnologic modern și eficient. Cu  dilexis beneficiezi de tehnică ce garantează eficiența și calitatea producției tale.
Flexibilitate și adaptabilitate
Dilexis oferă servicii personalizate în funcție de nevoile și obiectivele tale agricole. Această abordare asigură că se vor depune eforturile corecte pentru a răspunde cerințelor tale și a adapta metodele în funcție de obiectiv.
Eficiență și tehnologie modernă
Folosim cele mai recente tehnologii și echipamente pentru a-ți oferi cele mai bune rezultate. Acest lucru înseamnă o mai mare eficiență în toate etapele procesului agricol și un randament mai mare pentru culturile tale.
Maximizăm randamentului producției
Atunci când apelezi la serviciile unei companii de specialitate pentru agricultură, există o șansă mult mai mare ca să obții randement și profitabilitate. Alege dilexis pentru succes în agricultură.
Soluții personalizate și scalabile
Oferim soluții complete și personalizate în funcție de nevoile tale. Indiferent dacă ai nevoie de pregătirea terenului pentru plantație, inființarea plantațiilor de vii și livezi sau întreținerea viței-de-vie și a altor culturi.

Cum obții o ofertă comercială

Gata să transformi agricultura într-un succes durabil? Avem soluțiile complete pentru tine - Pregătim terenul, înființăm plantații și asigurăm întreținerea!
Pasul 1
Contacteză-ne telefonic sau trimite-ne un  mesaj pe rețelele sociale.
Pasul 2
Vorbește cu noi și spune-ne mai multe informații despre proiectul (afacerea ta).
Pasul 3
Un consultant dilexis îți va prezenta mai detaliat serviciile și te va ajuta să alegi cele mai potrivite soluții pentru afacerea ta.
Răspunsuri la întrebări frecvente
Nu puteți găsi răspunsul pe care îl căutați? Discută cu un consultant Dilexis
Care sunt cele mai populare servicii pe care le oferiți?
Cele mai populare servicii ale noastre sunt: pregătirea terenului pentru plantație, defrișarea subterană și plantarea mecanizată. Aceste servicii sunt concepute pentru a maximiza randamentul culturilor, pentru a minimiza riscurile și pentru a obține producții cu costuri reduse.
Ce peliculă anti-ploaie se folosește la plantațiile de cireș?
Cea mai calitativă, eficientă și populară peliculă utilizată la plantațiile de cireș este PolyTex-Ultra-PL, cea mai modernă peliculă produsă în Italia de către partenerul nostru RetilPlast și testată în numeroase laboratoare din Europa care prelungește ciclul de maturare a fructelor și timpul de recoltare, fără a crea vene galbene pe exteriorul cojii prin migrarea zahărului.

Vrei o consultație tehnică profesională ?

Proiectarea plantației • Defrișarea subterană • Pregătire teren • Plantare macanizată • Furnizarea accesoriilor • Instalare sisteme de suport • Instalare sisteme de protecție
Obține o consultație
Choose language
ro_RORomanian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram