Soluții inovative pentru agricultura modernă
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contactează-ne
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacte
Ai o întrebare ?
Contactează-ne

Produse pentru împrejmuiri

Produse pentru împrejmuiri vii și livezi

Garduri, plasă și sârmă ghimpată pentru vii și livezi

Gardurile, plasele și sârma ghimpată sunt elemente de mare importanță pentru cei ce dețin vii și livezi. Acestea asigură protecția împotriva animalelor și a diverșilor factori externi care ar putea afecta recolta.

Există diverse tipuri de garduri și plase, astfel că alegereainde de nevoile fiecărui proprietar.

Un tip foarte răspândit de gard este plasa în rulouri. Aceasta este fabricată din sârmă de oțel sau din sârmă galvanizată și este disponibilă în diferite dimensiuni și grosimi. Plasa în rulouri este ușor de instalat, practică și eficientă.

Este folosită pentru a delimita proprietatea, pentru a proteja livezile și pentru a crea un gard pentru animale.

Pe lângă plasele obișnuite, mai există și sârma ghimpată. Aceasta este fabricată din sârmă de oțel cu șireturi înguste și ascuțite, care împiedică trecerea anumitor animale sau chiar a oamenilor. Sârma ghimpată este ideală pentru a proteja grădinile și livezile împotriva atacurilor neașteptate ale animalelor.

În concluzie, gardurile, plasele și sârma ghimpată sunt elemente esențiale pentru a proteja viile și livezile de animale sau factori externi. Plasa în rulouri este o opțiune ușor de instalat, cât și foarte eficientă în protejarea recoltei.

În cazul în care este necesară o protecție suplimentară, sârma ghimpată este o soluție excelentă. Înainte de a achiziționa oricare dintre aceste opțiuni, este bine să consultați un specialist în domeniu, pentru a găsi cea mai bună soluție pentru nevoile proprii.

Vrei o consultație tehnică profesională ?

Proiectarea plantației • Defrișări/Curățire • Pregătire teren • Plantare macanizată • Instalare sisteme de suport • Instalare sisteme de protecție • Utilaje și echipamente agricole • Sisteme de întreținere 
Obține o consultație
Choose language
ro_RORomanian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram