Soluții inovative pentru agricultura modernă
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contactează-ne
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacte
Ai o întrebare ?
Contactează-ne

Pregătirea terenului

Servicii de pregătire a terenului cu tehnică agricolă modernă.
Echipament modern pentru orice tip de sol
Efectuarea lucrărilor la timp
Flexibilitate și adaptabilitate la fiecare proiect

Servicii de pregătire a terenurilor

Pregătirea terenului este baza pentru o plantație eficientă aceasta asigurând succesul viitor al unei plantații. Fie că vorbim despre un teren nou sau de înlocuirea unei culturi existente, vă oferim serviciile noastre profesionale care includ:
Defrișarea supraterană
Acțiunea prin care îndepărtăm toată vegetația de la suprafața solului (pomi, arbori, arbuști ș.a.m.d) cu scopul curățirii terenului și efectuarea lucrărilor ulterioare.
Defrișarea subterană
Procesul prin care eliminăm resturile vegetale din sol (rădăcini, tulpini ș.a.m.d) pentru a putea prelucra solul și a înființa viitoarea plantație fără riscuri de daune.
Scarificarea
Solul este dilsocat (sărâmat) și afânat pentru a încuraja penetrarea apei, aerului în solurile compactate și a ușura viitorul proces de plantare.
Plantaj și semi-plantaj
(Desfundare cu plug)
Folosim pluguri care ajung la o adâncime de până la 90 cm pentru o arătură cât mai eficientă. Prin utilizarea metodei de plantaj (desfundare cu plug) se îmbunătățește sistemul de aerație, stocând mai bine apa și căldura. Prin acest proces, se favorizează dezvoltarea în profunzime a rădăcinilor plantelor.
Pregătirea fină a solului
Prin pregătirea fină a solului, ne referim la operațiunea de pregătire a suprafeței de plantare astfel încât să fie optimă pentru creșterea plantelor și plantarea lor. Pregătirea fină o realizăm cu utilaje precum freze, discuri și alte utilaje în dependență de sol.
Discuitul
Discuitul este procesul care precede plantarea. Este o etapă importantă care asigură adâncimea corespunzătoare pentru plantare și facilitează însuși procesul de plantare prin mărunțirea solului și eliminarea resturilor vegetale. În dependență de sol, noi folosim: discul, freza, tocătorul cu ciocane sau combinatorul (MAG)

Descoperiți cele mai moderne tehnologii cu serviciile Dilexis

Dacă ești în căutarea unei soluții complete pentru a pregăti terenul pentru plantație, înființarea plantațiilor de vii și livezi sau îngrijirea culturilor existente, suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune servicii de specialitate.
De ce să alegeți serviciile noastre ?
Scopul nostru este promovarea practicilor moderne, Europene în Moldova, asigurând astfel înființarea plantațiilor productive.

Suntem dedicați în asigurarea satisfacției clienților noștri printr-un serviciu impecabil și soluții personalizate la fiecare client.

Cu experiența noastră vastă, echipamentul avansat și personalul profesionist, suntem aici pentru a vă transforma terenurile agricole în plantații sănătoase și productive.
Nu lăsați nimic la întâmplare sau de importanță mică atunci când vine vorba de pregătirea și întreținerea plantațiilor.

Alege soluția completă pentru agricultura modernă

Discută cu un consultant tehnic profesional Dilexis
Obține o consultație profesională
Răspunsuri la întrebări frecvente
Nu puteți găsi răspunsul pe care îl căutați? Discută cu un consultant Dilexis
Care este cel mai productiv sistem super-intensiv la viță de vie cu struguri de masă?
Gable. Cu toate că este mai costisitor la înființare, performanța de recoltă a sistemului GABLE este mai mare chiar și decât cea a sistemului PERGOLA. Acest tip de sistem super-intensiv este conceput pentru a putea obține recolte mai mari și mai calitative în comparație cu sistemele tradiționale la viță de vie.
Ce peliculă anti-ploaie se folosește la plantațiile de cireș?
Cea mai calitativă, eficientă și populară peliculă utilizată la plantațiile de cireș este PolyTex-Ultra-PL, cea mai modernă peliculă produsă în Italia de către partenerul nostru RetilPlast și testată în numeroase laboratoare din Europa care prelungește ciclul de maturare a fructelor și timpul de recoltare, fără a crea vene galbene pe exteriorul cojii prin migrarea zahărului.

Vrei o consultație tehnică profesională ?

Proiectarea plantației • Defrișări/Curățire • Pregătire teren • Plantare macanizată • Instalare sisteme de suport • Instalare sisteme de protecție • Utilaje și echipamente agricole • Sisteme de întreținere 
Obține o consultație
Choose language
ro_RORomanian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram