Soluții inovative pentru agricultura modernă
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contactează-ne
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacte
Ai o întrebare ?
Contactează-ne

Sisteme anti-instecte pentru vii și livezi

Monteăm sisteme anti-insecte pentru plantații viticole și pomicole la cheiePlasele anti-insecte sunt structuri strict complementare instalațiilor antigrindină.

Plase speciale anti-insecte pe care le comercializăm sunt produse în Italia de către partenerul nostru BoscatoReti și diferă în principal în funcție de tipul de plantă pe care sunt aplicate. Sistemele anti-insecte apără culturile de orice tip de insecte sau păsări care pot dăuna roadei dvs.

Mai jos aveți tipurile de sisteme pe care le utilizăm:

Sistemul "monobloc"

Sistemele "MONOBLOC" sunt structuri de concepție nouă care prevăd introducerea capetelor în interiorul plantei înseși; acest lucru facilitează foarte mult trecerea prin plantă și, în același timp, oferă o protecție excelentă împotriva insectelor fitofage sau dăunătoare pentru culturile cultivate.

Sistemul "cu ușă"

Acestea sunt sisteme în care fiecare rând individual este închis în antet de o ușă specială anti-insecte. Cu această soluție, incidența costurilor materiale este redusă, dar există un risc mai mare din cauza deschiderii și închiderii continue a ușilor în timpul operațiunilor agronomice normale.

Sistemul Keep in Touch - monofilament

Acestea sunt sisteme în care fiecare rând este acoperit până la sol, pe ambele părți, doar de o plasă de insecte, fără a se folosi plasă antigrindină. Acest sistem este potrivit pentru formele mici de cultivare, cum ar fi șpalierul, permite trecerea cu ușurință prin plase a cursului normal al tratamentelor fitosanitare și garantează o protecție maximă împotriva insectelor.

Sistem anti-insecte pentru vii tehnice - deschidere/închidere mecanizată

Astfel de sisteme anti-insecte sunt utilizate atât în vii, cît și la livezi, pentru a ușura munca în plantație prin deschiderea și închiderea plasei mecanizat. Plasa are ca rol protecția de insecte și protecția de grindină.

Vrei o consultație tehnică profesională ?

Proiectarea plantației • Defrișarea subterană • Pregătire teren • Plantare macanizată • Furnizarea accesoriilor • Instalare sisteme de suport • Instalare sisteme de protecție
Obține o consultație
Choose language
ro_RORomanian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram