Soluții inovative pentru agricultura modernă
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contactează-ne
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacte
Ai o întrebare ?
Contactează-ne

Sisteme Whailex (mecanizate) pentru vii și livezi

Un sistem de protecție pentru vii și livezi este o modalitate excelentă de a vă proteja recolta de dăunători și boli.Sistemul de protecție Whailex își demonstrează superioritatea față de sistemele convenționale prin aceea că plasele/peliculele de protecție sunt atașate direct de dispozitivele de susținere existente ale plantației sau sunt instalate la capetele rândurilor, formând astfel o plantație protejată 360.

Sistemul rămâne instalat permanent și poate fi activat extrem de rapid dacă este necesar. O singură persoană este capabilă să poziționeze o plasă/peliculă de siguranță în câteva secunde prin simpla rotire a manivelei sau cu un utilaj de rotire electric. Produsul de protecție este instalat pe un tub care, rotindu-l, deschide (ridică) produsul de protecție și invers, îl închide (coboară).

Cu sistemele mecanizate Whailex se creează o protecție dublă, indiferent de ce materiale pentru protejare utilizăm (plase sau pelicule). Spre exemplu, prin împrejmuirea cu plasă antigrindină rezultă în protecția împortiva grindinei și a insectelor.

Încă un plus foarte important este că astfel de sisteme nu sunt atât de costisitoare precum sisteme obișnuite de protecție.

Video

Vrei o consultație tehnică profesională ?

Proiectarea plantației • Defrișarea subterană • Pregătire teren • Plantare macanizată • Furnizarea accesoriilor • Instalare sisteme de suport • Instalare sisteme de protecție
Obține o consultație
Choose language
ro_RORomanian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram