Soluții inovative pentru agricultura modernă
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contactează-ne
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacte
Ai o întrebare ?
Contactează-ne

Despre Dilexis SRL

Suntem prima companie din Moldova care prestează servicii complete de înființare a plantațiilor viticole și pomicole.

8 ani

experiență

20

parteneri internationali

250+

produse

100+

clienți și proiecte

Istorie

Fondată în 2016 prin experiența acumulată în Italia și din livezile proprii, compania Dilexis, un nou jucător pe piață, propune sisteme de suport și protecție livezilor super-intensive, modernizând pas cu pas agricultura Moldovei.

Din 2018, în portofoliu adăugăm sistemele tradiționale pentru plantațiile viticole și sisteme intensive cum ar fi Pergola/Tendone și Gable.  Cu ajutorul partenerilor noștri, în același an comercializăm și înființăm o plantație viticolă acoperită cu peliculă anti-ploaie de origine italiană în r-nul Ialoveni, sat. Costești, prima în Moldova.

De-a lungul timpului am evoluat, promovând noi utilaje, accesorii, sisteme și tehnologii care vor ușura munca omului și vor eficientiza agricultura.

Partenerii noștri

Astăzi

Astăzi, echipa Dilexis este lider în domeniul înființării viilor și livezilor în Republica Moldova.
Astăzi, compania dispune de mașini agricole precum excavatoare, mașini de plantat mecanizate, tractoare de marca New Holland și Fendt cu puteri cuprinse între 130 CP și 500 CP, platforme agricole și alte utilaje pentru pregătirea solului, echipamente cu ajutorul cărora asigurăm servicii de înaltă calitate.
Tindem să devenim lider în furnizarea noilor tehnologii și a aplicațiilor Europene în agricultura Moldovei prin investiții constante în dezvoltarea noilor soluții și perfecționarea celor existente.
Astfel, suntem mândri să fim prima și singura companie din țară care înființează plantații viticole și pomicole la cheie, comercializând accesoriile necesare acestui proces complex. 

Cu ajutorul celor 20 parteneri din Europa, oferim o gamă completă de produse, accesorii și utilaje agricole pentru vii și livezi, având ca scop mecanizarea și modernizarea agriculturii. 

Dilexis este prima companie în Moldova care plantează mecanizat atât viță de vie cât și pomi fructiferi, prima companie care comercializează și instalează noua “plasă anti-ploaie” - o revoluție în domeniul protejării culturilor sensibile de ploi.

Deținem un departament specializat în echipamente de recoltare cu o gamă largă de la saci, găleți, lăzi, containere, până la cărucioare porta bins automate și platforme de transport a containerelor.
Scopul
Scopul nostru este de a reduce costurile de înființare a plantațiilor viti-pomicole și creșterea productivității lor prin cele mai noi tehnologii.
Responsabilități
Compania noastră are responsabilitatea de a presta servicii cât mai calitative, la cel mai înalt nivel și de a consulta agricultorii pentru a obține cea mai mare productivitate în plantațiile lor.
Valori
Valorile companiei Dilexis includ încrederea în calitate și inovație, responsabilitatea față de mediul înconjurător și față de comunitate, respectul pentru natură și pentru munca fermierilor și angajamentul față de clienți și angajați.

Vrei o consultație tehnică profesională ?

Proiectarea plantației • Defrișări/Curățire • Pregătire teren • Plantare macanizată • Instalare sisteme de suport • Instalare sisteme de protecție • Utilaje și echipamente agricole • Sisteme de întreținere 
Obține o consultație
Choose language
ro_RORomanian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram