Soluții inovative pentru agricultura modernă
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contactează-ne
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacte
Ai o întrebare ?
Contactează-ne

Material săditor

De peste 30 de ani, pepiniera Malleier, partenerul nostru, produce meri de primă clasă, certificați pentru cultivatorii comerciali. Lucrând 50 de hectare de livezi, cunosc exact de ce au nevoie pomicultorii.

Pepiniera este situată în regiunea Lombardia din provincia Brescia. Această zonă oferă condiții excelente pentru producerea portaltoiilor și a arborilor tineri care vor obține producții mari de fructe. În fiecare an produc aproximativ 1.000.000 de meri pe aproximativ 80 de hectare de teren. Pomii ajung în diferite țări străine precum Germania, Elveția, Franța, Portugalia, Spania, Polonia, Grecia, Croația, România, Moldova, Rusia, Serbia, Maroc, Azerbaidjan, Kazahstan,………

Walter și Michael Malleier sunt inima companiei. Au crescut în Plateid, o fermă pomicolă din Foiana. Ambii au urmat școala profesională de viticultură și pomicultură Laimburg. Datorită diferitelor stagii și cursuri de formare în Italia și în străinătate (Germania și Olanda), cei doi frați au dobândit cunoștințe solide în pomicultură și în sectorul pepinierelor.

Astăzi, frații Malleier au peste 30 de ani de experiență în industrie. Pepiniera din Milzano este administrată datorită ajutorului personalului calificat și a cca. 40 de muncitori. Unitatea de producție la fața locului este dotată cu camere frigorifice proprii, precum și cu utilaje de ultimă generație.

Produsele Malleier de primă clasă au certificare națională. Aceasta garantează corespondența varietale și calitatea plantelor, precum și proveniența din cioturi și portaltoi selectați și strict lipsiți de virusuri. Copacii poartă, de asemenea, propria etichetă Malleier – o garanție suplimentară care identifică plantele tinere sănătoase, de o calitate incontestabilă, cu rezultate ridicate și rapide de recoltare.

"Puneți-vă încrederea în sigiliile noastre de calitate – este o investiție care dă roade."

Cerințe importante înainte de a începe să plantați meri:

1. Analiza solului

2. Pregătirea solului

3. Construcția de schele

4. Construcția de irigații

5. Un agronom cu experienţă

Acestea sunt puncte care sunt necesare / obligatorii și influențează foarte mult faza de început și chiar dezvoltarea viitoare a unei livezi de succes și profitabile. După aceea pot fi plantați meri.

Foarte important: tehnica corectă de plantare.

Se ia în considerare chiar și aplicarea plasei antigrindină împotriva daunelor provocate de grindină/arsuri solare.

Vrei o consultație tehnică profesională ?

Proiectarea plantației • Defrișări/Curățire • Pregătire teren • Plantare macanizată • Instalare sisteme de suport • Instalare sisteme de protecție • Utilaje și echipamente agricole • Sisteme de întreținere 
Obține o consultație
Choose language
ro_RORomanian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram