Soluții inovative pentru agricultura modernă
Municipiul Chișinău
str. Chișinăului 1, Goian 2089
Program de lucru
Luni - Vineri / 9.00 - 19.00
Contactează-ne
Soluții inovative pentru agricultură modernă
Contacte
Ai o întrebare ?
Contactează-ne

Despre Dilexis SRL

Suntem prima companie din Moldova care prestează servicii complete de înființare a plantațiilor viti-pomicole

7 ani

experineță

18

parteneri internationali

250+

produse

75+

clienți și proiecte

Istorie

Fondată în 2016 prin experiența acumulată în Europa și prin livezile proprii, compania Dilexis, un nou jucător pe piață, propune sisteme de suport și protecție livezilor super-intensive, modernizând pas cu pas agricultura Moldovei.

Din 2018, anticipând dezvoltarea domeniului viticulturii, în portofoliu se adaugă sistemele tradiționale intensive pentru plantațiile viticole cum ar fi Pergola, Tendone, Gable și devine prima companie care a comercializat și înființat o plantație viticolă acoperită cu peliculă anti-ploaie de origine italiană în r-nul Ialoveni, sat. Costești.

De-a lungul timpului am evoluat, promovând noi utilaje, accesorii, sisteme și tehnologii care vor ușura munca omului și vor eficientiza agricultura.

Partenerii noștri

Astăzi

Evoluând, am devenit lideri în domeniul înființării viilor și livezilor în Republica Moldova.
Astfel, suntem mândri să fim astăzi prima și singura companie din țară care înființează plantații viti-pomicole la cheie, comercializând accesoriile necesare acestui proces complex. 

Cu ajutorul celor 18 parteneri din lume, oferim servicii complete și produse de calitate. Ținând pasul cu jucătorii mari din lume, Dilexis este prima companie în Moldova care plantează mecanizat atât viță de vie cât și pomi fructiferi, prima companie care comercializează și instalează noua “plasă anti-ploaie”.

Pe lângă acestea, deținem un departament specializat în echipamente de recoltare cu o gamă largă ,de la saci, găleți, lăzi, containere, până la cărucioare porta bins automate și platforme de transport a containerelor.
Astăzi, compania dispune de mașini agricole precum excavatoare, mașini de plantat mecanizate, tractoare New Holland și Fendt cu puteri cuprinse între 130 CP și 500 CP, platforme agricole și alte utilaje pentru pregătirea solului, echipamente cu ajutorul cărora asigură servicii de înaltă calitate.
Țelul spre care tindem este de a deveni liderul pieței în furnizarea soluțiilor de agricultură de înaltă tehnologie, prin investiții constante în dezvoltarea noilor soluții și perfecționarea celor existente.
Scopul
Scopul nostru este de a reduce costurile de înființare a plantațiilor viti-pomicole și creșterea productivității lor prin cele mai noi tehnologii.
Responsabilități
Compania noastră are responsabilitatea de a presta servicii cât mai calitative, la cel mai înalt nivel și de a consulta agricultorii pentru a obține cea mai mare productivitate în plantațiile lor.
Valori
Valorile companiei Dilexist includ încrederea în calitate și inovație, responsabilitatea față de mediul înconjurător și față de comunitate, respectul pentru natură și pentru munca fermierilor și angajamentul față de clienți și angajați.

Vrei o consultație tehnică profesională ?

Proiectarea plantației • Defrișarea subterană • Pregătire teren • Plantare macanizată • Furnizarea accesoriilor • Instalare sisteme de suport • Instalare sisteme de protecție
Obține o consultație
Choose language
ro_RORomanian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram